laminin.dir.bg

 

 
Рейтинг: 0.00
(0)
Съставки и отзиви на потребители
Каталог
Резултати от прием на Ламинин
Новини
Видео
Фото Галерия
Форум
Адреси
Списък
Стани консултант
За контакти
Връзки

БЛОГ АРХИВ
«« януари 2021 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Съставки и отзиви на потребители 15:38
« Обратно
Ламинин при онкоболни
Ламинин при онкоболни

Ето какво говорят за Фактора на растежа на фибробластите, основен компонент на Ламинина, американските доктори: «FGF се явява ключов елемент в лечението на различни недъзи, започвайки от заболяванията на ставите и завършвайки с нарушението на съня. Това е именно този фактор, който отговаря за развитието и работата на стволовите клетки на нашия организъм, помога да се възстанови работоспособността на повредените части на тялото, било то на главния мозък, кожата или сърцето. Той се събира в повредените участъци на организма и подпомага процеса на възстановяване и заздравяване. Изследванията, които са започнали преди повече от 80 години и подтвърдили възможността за успешно лечение на безнадежно онкологично болните, са успешно завършени и реализирани». Именно затова Ламинин дава добри резултати при лечението на различни заболявания, много от които официалната медицина счита за неизлечими.

Панкреас тумор - Тамара, 63 год. - Приемам Ламинин почти 2 месеца, дозата достигна до 12 капсули на ден, след 5 седмици направих повторно МРТ, туморът намаля до 0,9 мм, изчезнаха болките. Сега вземам само нашия продукт. Започнах добре да спя, общото самочувствие е отлично, настроение пролетно!
Панкреас – Светлана – От година ме мъчат пристъпи на панкреаса, изключих много продукти. Пих месец Ламинин 2х2, чувствам се отлично, мога да ям пирожки. Благодаря за този продукт – чудо!
Рак на чер дроб – Преди 3 г. ми поставиха страшната диагноза. През окт. 2011 г. повторните анализи показаха поява на 7 нови тумора. Назначиха ми курс от 6 месечна химиотерапия. Роднина ми препоръча Ламинин и за голяма радост химиотерапията протече не като предишната. Имам апетит и сензация – всичките 7 тумора на черния ми дроб изчезнаха.
Цироза - Мъж 40 г. – Цироза на черния дроб, преди приема на Ламинин направих всички изследвания. След 2 месеца усетих, че черния дроб почна да работи добре (по професия съм медик).
Тумор - Приемам Ламинин почти 2 месеца, дозата увеличих до 12 капсули дневно, след 5 седмици направих повторно МРТ, туморът е намалял на 0,9 мм, болките престанаха. Сега приемам само Ламинин. Спя добре, отлично настроение.
Простата - Мъж страдал от аденом на простатата. В течении на 3 г. ходил с катетъра. След 2 опаковки Ламинин каналът се отворил и лекарите били готови да оперират. Много учудени. Мъжът бил изписан от болницата без надежда за излекуване. След 6 месеца прием на Ламинин се излекувал напълно.
Простата - Мъж 82 г., посещавал тоалетната всеки час (и денем и нощем…). След прием на Ламинин в течение на седмица (по 1 капсула) посещенията станали през 2,5 часа. След месец (при прием също по 1 капсула) времето се увеличило до 3 – 4 часа. Човекът е получил друго качество на живот, има възможност да отпочине, особено през нощта. Рак на щитовидна жлеза –От 18 г. започна да ми расте гуша. В 2010 г. Ми откриха модулярен рак на щитовидната жлеза, метастази в надбъбречните жлези и стомаха. От болните надбъбречни жлези при всяко ставане от леглото и в течение на деня имах силни пристъпи, кръвното ми скачаше до 260 мм., усещане че сърцето ми ще изскочи, гадене, повръщане. Операцията била безсмислена, не бих понесла химиотерапията и не бих се справила с инфекцията. Теглото ми беше 40 кг при ръст 178 – кожа и кости. Мама беше в ужас от вида ми. И на всичко отгоре бях бременна с четвърто дете. Интернет ми помогна да разбера първопричината за състоянието ми, отслабения имунитет. Започнах да използвам БАД и пептиди за укрепване на имунитета и спиране развитието на рака, за въстановяване на щитовидната жлеза. И болестта почна да отстъпва. Гушата започна да намалява и в щитовидната жлеза се образува слой от здрави клетки. След 2 г. анализът на кръвта беше в нормите, но нямах жизнени сили и пристъпите продължаваха. А от март 2013 г. в моя живот се появи Ламинин и след месец два се почуствах значително по-добрее пристъпите изчезнаха, силите ми се появиха – значи организмът ми оздравява. Сега зная, че ако се беше появил преди 4 години, не бих изпитала този кошмар. Трансплантация черен дроб - В 2007 г. прекарах сериозна операция за трансплантация на черен дроб, после последва химиотерапия, която доведе до малокръвие и ежеседмично преливане на кръв. А след края на деветомесечното лечения парализа (left frontal lobe cavern-ova). И всичко това за последните 4 години (2007-2011). Сложна операция, травма физическа и морална, ефект от прием на лекарства и силна анемия ми причиниха депресивно състояние, в което се намирах до появата на Laminine в дома ми (октомври 2011). Днес, след 3 седмици съм отново весел, щастлив, енергичен. Не съм виждал продукт, който дава такъв положителен ефект, за такова кратко време и на толкова много хора.
Мъж, онкология 4 степен, бил изписан от болницата без надежда за възстановяване. Почнал да приема ЛАМИНИН по 6 капсули на ден, приема 3-и месец, напълно се нормализира работата на стомаха, чувства се добре, ходи на гости, добър апетит. Това е просто невероятно, но неговият организъм сам влиза в норма и нека сега да говорят, че няма надежда - надежда има и това е Ламинин.
Простата - Мъж 70 г. – Аденом на простата, диуретични явления: нарушение в изпускане на урина, чести позиви. След прием на 1 опаковка Ламинин съпругата му позвънила да благодари. Резултат: възстановило се изпускането на урина и е през час и половина. Поръчали още Ламинин.
Миома 8-9 седмици - Жена 61 г. Започнала с 1 опаковка, депресията преминала, умората също, харесало й състоянието и поръчала още 4 флакона. 97 кг е и я посъветвах да увеличи на 2х3. Изпила 3 флакона и направила изследване УЗИ. УЗИ показало, че миомата е намалила размера си до 3-4 седмична. Аз не съм лекар и не лекувам никого, ако иска някой пробва, по-лошо няма да стане. И за това време са изчезнали и 15 големи папили и загуба на тегло 7 кг.
Кисти на бъбреците – Жена 67 г. с кисти на бъбреците. Приема 3х2. Подготвяли я за операция. УЗИ показало на левия бъбрек, където е имало 3 кисти, всичко е чисто, а на десния бъбрек, където е имало 5 кисти, намалили обема наполовина. Лекуващият лекар недоумява какво се е слечило.
Тумори – Мога да разкажа за тумори, които се виждат на шията, на ръката. След приема на 1 флакон 2х2, туморът на шията с големина на орех изчезнал. На ръката с големина на ябълка не забелязали кога изчезнал, за около месец.
СПИН – Лекар от Томск препоръчва Ламинин на болни от СПИН. Така че не се бойте да го препоръчвате. Ламини не е имуностимулатор, той е имуномодулатор. Това е много важно за болните от СПИН.
24 Август 14, 15:38    Коментари (0)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

16.8052