laminin.dir.bg

 

 
Рейтинг: 0.00
(0)
Съставки и отзиви на потребители
Каталог
Резултати от прием на Ламинин
Новини
Видео
Фото Галерия
Форум
Адреси
Списък
Стани консултант
За контакти
Връзки

БЛОГ АРХИВ
«« януари 2021 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Съставки и отзиви на потребители 15:34
« Обратно
Ламинин при Диабет
Ламинин при диабет

Ламинин дава добри резултати при лечението на различни заболявания, много от които официалната медицина счита за неизлечими. Това са такива заболявания като болест на Паркинсон, епилепсия, аутизъм, захарен диабет, постинсултен паралич, псориазис, астма. Ламинин дава отлични резултати при хипертония, заболявания на ставите, гръбначния стълб, безсънието, варикозните разширени вени, изтръпване на крайниците, гърчове, рехабилитации след тежки травми и болести и дори при онкологични заболявания.
Ламинин оказва подмладяващ ефект на кожата, възстановява натуралния цвят на косата, укрепва целия организъм, намалява болката, помога при простудни заболявания, подпомага отслабването. Ламинин може да се приема от кърмачета за да порастнат здрави и силни. Даже при деца, болни от детски церебрален паралич (ДЦП) приемът на Ламинин дава значително подобрение на двигателните способности. Ламинин – това е идеално съчетание на 22 аминокиселини, витамини, минерали, морски протеини и фактора на ръста на фибробластите. От 22 аминокиселини, влизащи в състава на Ламинина, 8 аминокиселини се явяват незаменими, тоест те не се синтезират от организма на човека и трябва да постъпват с храната. Аминокиселините се използват от всички органи на нашето тяло. В организма на човека няма нито един орган, който да не се нуждае от ежедневно получаване на различни аминокиселини за поддържането на правилната му работа
Диабет, Депресия - 47 г., много проблеми със здравето. Самотна майка. Цял ден домакиня, грижи се за майка си, която не помни почти нищо. От стрес получава депресия, безсъние, начален стадий на диабет, хипертония и др. болести Лекарствата дали силни странични ефекти и са я направили по-слаба и болна. Напълнява и никакви физически упражнения не свалят теглото. Подутите крака я болят. Започва да пие Ламинин по препоръка на непозната. Още първите дни започва да спи добре. Подобрява се настроението. В момента е пряла напълно Тразадона (антидепресант). Спира паренето на стъпалата. Захарта влезе в норма. Започна да отслабва. Активна по цял ден, не се уморява. Появява се чувствителност на тялото, а и бабата (майка й) почва да спи. Случва се чудо!
Диабет – мъж 70 г. – Инсулинозависим. След прием на 2 опаковки Ламинин се чувства много добре, значително се е подобрило зрението.
Диабет - Мъж 47 г. – Диабет след 2 м. прием на Ламинин изглежда добре, подобрило се е самочувстието. Прекарва планова операция на очите, в института по очни болести. Благодарение на Ламинин не чувства болки въпреки че са правили операцията под местна анестезиа заради диабета. С нежелание се оперирал, защото лекарите не гарантирали подобрение на зранието дори с 1%. След операцията всичко зарастнало много бързо и зрението се възстановило с 30%. Лекарите били удивени от резултатите.
Зрение - Жена 52 г. след прием на Ламинин 2,5 месеца, значително подобрява зрението си, пише и чете без очила.
Стави, болки в кръста, простатит – Страдах от високо кръвно, поясна остеохондроза, болки в коленете. Първо се нормализира кръвното, сега след 4 месеца забравих как преди се вдигах трудно от постелята. Може би още не всичко е в ред със здравето ми, но се чувствам много добре. Подобри ми се настроението и съм пълна с енергия. При мъжа ми за 2 месеца премина обострянето на простатита и захарта му влезе в норма. Здравето е в нашите ръце.
Артроза на коляното – Излекувах артроза на коляното. Преди това правих 2 седмично лечение с физио- и магнитотерапия. На третата седмица започнах да вземам Ламинин 2х2 дневно. И буквално след седмица преминаха болките в коленете, подобри се подвижността, по ескалатора в метрото се придвижвам пълноценно, да заставам на колене което беше преди невъзможно, спокойно да свивам в коляното болния крак. Бях забравила, че в течение на 1 месец имах неприятни и остри болки. Продължавам с 2х2 дневно. Мама пила ламинин 3 месеца. Да, действително почуствала лекота, спряха оттоците (пиеше по 6 л. вода, пресъхваше й устата и уринираше на всеки половин час, даже и нощем. И всичко това е нищо в сравнение с това, че спряха захарния диабет.
Стави, травма - Получи се като при комедия....подхлъзнах се, паднах, изгубих съзнание, събудих се – гипс! Само дето не изгубих съзнание и не ми строшиха гипса. Силно разтягане на глезена. 68 г. – подути крака, бастун и тъжната перспектива на сакат! Жена ми предложи да вземам Ламинин. След 2 седмици без бастун, след месец забравих кой крак беше изкълчен. Извън това лекувах едно , а излекувах всичко. Изчезнаха симптомите на стенокардия, аритмия и се нормализира налягането; нормализираха се захарта и холестерина в кръвта. Мене професионалния физиолог много трудно могат да убедят в ползата на нещо дето не се вижда, необичайно. Но тук аргументите са безспорни.

Варикозни язви – При варикозни язви се посипват с Ламинин.
Трофическа язва на 7 г., голяма гнояща рана. За седмица пиене и посипвания на раната се затвори.
Nina Fisher:
https://www.youtube.com/watch?v=NGhB4psuo3M&feature=youtu.be Трофические язвы, но ЛАМИНИН творит чудеса
24 Август 14, 15:34    Коментари (56)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

13.6955