laminin.dir.bg

 

 
Рейтинг: 0.00
(0)
Съставки и отзиви на потребители
Каталог
Резултати от прием на Ламинин
Новини
Видео
Фото Галерия
Форум
Адреси
Списък
Стани консултант
За контакти
Връзки

БЛОГ АРХИВ
«« януари 2021 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Съставки и отзиви на потребители 15:32
« Обратно
Ламинин при кърмачета и деца
Ламинин при кърмачета и деца

Ламинин може да се приема от кърмачета за да порастнат здрави и силни. Даже при деца, болни от детски церебрален паралич (ДЦП) приемът на Ламинин дава значително подобрение на двигателните способности. Ламинин – това е идеално съчетание на 22 аминокиселини, витамини, минерали, морски протеини и фактора на ръста на фибробластите. От 22 аминокиселини, влизащи в състава на Ламинина, 8 аминокиселини се явяват незаменими, тоест те не се синтезират от организма на човека и трябва да постъпват с храната. Аминокиселините се използват от всички органи на нашето тяло. В организма на човека няма нито един орган, който да не се нуждае от ежедневно получаване на различни аминокиселини за поддържането на правилната му работа.

ДЦП - Момче, 3 г. - Диагноза: ДЦП, епилепсия. След седмичен прием на Ламинин се чувства добре, престанали са пристъпите на епилепсия. След 2 месеца започва да ходи с помощта на родителите, държи се за ръка, храни се добре, намаляват оттоците, забележително подобрение в развитието. Сега на 3-ия месец вече ходи самостоятелно.
Главоболие - Момиче, 10 г. – главоболие, лоша памет. След прием на Ламинин по 1 капсула в течение на месец главоболието изчезва, възстановява се паметта, учи се добре в училище, добре спи.

Хипоксия на главния мозък - Момче, 14,5 г., ражда се с хипоксия на главния мозък, астения. От 4 г. инвалид. За 10 години постоянен прием на химически препарати се уврежда черния дроб, имунитет, появява се невродермит, излишно тегло. Приема ламинин от 1,5 месеца. От първия ден се възстановява съня, детето се успокоява, намалило се главоболието, подобрило се настроението, повишава се успеваемостта в училище. Кистите по ръцете и пораженията от невродермита започват да заздравяват. На плановия преглед при лекаря за пръв път от 10 г. не изписват химични препарати. Към ламинин добавят и Ламинин Омега+++.
Напикаване нощно - Момче, 2 г. – спи лошо, храни се лошо. Приема Ламинин по половин капсула на ден. След 3 седмици се оправя, тръгва на детска градина.
Момиче 10 г. – главоболие, лоша памет – Приема Ламинин 1 месец по 1 капсула дневно – главоболието е минало, паметта се възстановява, добър сън, добри резултати в училище.
Говор проблеми - Момче, 3 г. - изоставане в речево развитие. Приема Ламинин по ½ капсула на ден.След 2 седмици забелязват значително подобрение. Започва приема на Ламинин октомври, на новогодишното тържество рецитира дълго стихотворение. Става спокоен, храни се добре, не боледува, не отсъства от детската градина.
Говор проблеми - Момиче 3,5 г. Лошо изговаря буква Р. Приема Ламинин по ½ капсула дневно. След 2 седмици добре изговаря буква Р и правилно построява изречения.
Заекване - Момче, 3 г.. След пирем на Ламинин по 1 капсула дневно в течение на месец говорът се подобрява, след прием на 2 флакона речта се възстановява напълно.
Напикаване, хиперактивност - 6 г., - висока степен на хиперактивност, нощно напикаване – след прием 4 дена х1 капсула, става нощем самостоятелно, по-спокойно е, подобрява се говора.
Говор проблеми - момче 3 г., изоставане на речевото развитие, лош сън, болки в корема, суха кожа. Приема Ламинин по ½ капсула дневно. След 2 седмици се подобрява говора, спи и се храни добре, подобрява се кожата.
Злоядство, слабост - дете , 2 г. – след прием на Ламинин 1/2 капсула дневно за 2 седмици почва добре да се храни и спи, става енергично дете.
ДЦП – дете 4 г. – приема Ламинин заедно с масаж, дотогава е седяло, след масажа почва да ходи покрай стената, започва да произнася звуци и се усмихва.
Грип, ОВИ – Момче 7 г. – вдига температура 38,4, възпалено гърло. Смяна на климата. При прием на Ламинин 2х1 и гаргара на гърлото на втория ден нямало температура. Правили гаргара още 2 дни и всичко преминало. Сега пие Ламинин по 1 капсула дневно.
рН - за 3 дни рН на организма влиза в норма. Направете си извода.
Астма – астма, задух, препарати за разширение на бронхите, но това е временно облекчение. След 2 флакона преминало.

24 Август 14, 15:32    Коментари (141)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.4367