laminin.dir.bg

 

 
Рейтинг: 0.00
(0)
Съставки и отзиви на потребители
Каталог
Резултати от прием на Ламинин
Новини
Видео
Фото Галерия
Форум
Адреси
Списък
Стани консултант
За контакти
Връзки

БЛОГ АРХИВ
«« януари 2021 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Съставки и отзиви на потребители 13:26
« Обратно
Вземи в gLOG
Вземи в gLOG
Ламинин - Здраве и младост в капсула
В 1929 г. изследванията на доктора Джон Девидсон показали, че екстракт от 9-дневен ембрион на пиле съдържа максимално възможното количество полезни вещества за организма на човека. Докторът наблюдавал подобрение на здравето при онкологично смъртно болните, на които е прилагал екстракта.
В яйцата е заложена огромна сила, способна да излекува и най-тежко болните. В началото на 70-те години на ХХ век норвежския учен Бедн Ескеланд намерил обяснение и подтвърждение на методите на лечение на Девидсон. Той разбрал, че именно на деветия ден от началото на инкубацията на ембриона (зародиша) на пилето съдържа най-необходимите вещества за създаването на новия живот: витамини, протеини, а така също фактора на растежа на фибробластите. Аминокиселините също определят фактора на растежа на фибробластите.
Фибробласти : основен клетъчен вид,образуват основната субстанция и трите вида основни влакна – колагенни, еластинни, ретикуларни. Произлизат от мезенхимната ембрионална тъкан – синтезират влакната и основното вещество. Основен източник на колаген – намират се около влакната. Въпреки че могат да се делят и възстановяват рани, съществуват постоянно реплициращи се популации от клетки: на маточния ендометриум, под чревния епител, под епидермиса мигрират в подлежащата дерма. При скорбут натрупват големи липидни капки и големи вакуоли с несекретиран неколагенов протеин.
Фактор ръст на фибробластите – постъпва в организма в ембрионална възраст от плацентата и майчиното мляко. С времето неговото наличие в човешкия организъм намалява. Именно затова децата се развиват бързо, младите хора са пълни с енергия, по-леко понасят болестите и стреса.
Откритието на Бедн Ескеланд би могло и да не намери практическо значение, ако американските учени не са могли да пренесат компонентите на 9-дневния ембрион на пилето в капсулата, добавили са му протеини от хрущял на акула, 22 аминокиселини и фитопротеини от жълт грах. Новият препарат получил названието Ламинин (Laminine). С производството на Ламинина се занимава компанията LifePharm Global, базирана в южна Калифорния. Продукцията на компанията се произвежда в пълно съответствие с най-строгите стандарти GMP.
Ето какво говорят за Фактора на растежа на фибробластите, основен компонент на Ламинина, американските доктори: «FGF се явява ключов елемент в лечението на различни недъзи, започвайки от заболяванията на ставите и завършвайки с нарушението на съня. Това е именно този фактор, който отговаря за развитието и работата на стволовите клетки на нашия организъм, помога да се възстанови работоспособността на повредените части на тялото, било то на главния мозък, кожата или сърцето. Той се събира в повредените участъци на организма и подпомага процеса на възстановяване и заздравяване. Изследванията, които са започнали преди повече от 80 години и подтвърдили възможността за успешно лечение на безнадежно онкологично болните, са успешно завършени и реализирани».
Именно затова Ламинин дава добри резултати при лечението на различни заболявания, много от които официалната медицина счита за неизлечими. Това са такива заболявания като болест на Паркинсон, епилепсия, аутизъм, захарен диабет, постинсултен паралич, псориазис, астма. Ламинин дава отлични резултати при хипертония, заболявания на ставите, гръбначния стълб, безсънието, варикозните разширени вени, изтръпване на крайниците, гърчове, рехабилитации след тежки травми и болести и дори при онкологични заболявания.
24 Август 14, 13:26    Коментари (6)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

20.1205